Δημοτική Συγκοινωνία

Σύστημα Τηλεματικής – Ευφυών Μεταφορών για την Δημοτική Συγκοινωνία

Σε μία προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών της Δημοτικής μας Συγκοινωνίας ενός από τα πιο σημαντικά έργα της διοίκησης μας, εγκαταστάθηκαν ηλεκτρονικές πινακίδες έξυπνων στάσεων τεχνολογίας LED ενώ στα 4 λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας εγκαταστάθηκαν οθόνες TFT πληροφόρησης επιβατών και υπολογιστές οχημάτων.

Τα παραπάνω σε συνεργασία με τα συνοδευτικά λογισμικά και εφαρμογές υπό την ομπρέλα του κεντρικού Διαχειριστικού Λογισμικού TMS Cloud παρέχουν τα μέσα για τη συνολική και ενοποιημένη τηλεματική διαχείριση της δημοτικής συγκοινωνίας και την πολυκαναλική ενημέρωση των επιβατών για τους χρόνους άφιξης των λεωφορείων στις στάσεις.

Πέραν των πινακίδων στις στάσεις, οι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται, σε πραγματικό χρόνο, για τα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας καθώς και τον εκτιμώμενο χρόνο διέλευσης των λεωφορείων από όλες τις στάσεις, μέσω διαδικτυακής πύλης, mobile εφαρμογής για smartphone και μέσω αποστολής SMS.

Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να εγκαταστήσετε στο κινητό σας ή στον υπολογιστή σας την εφαρμογή της Δημοτικής Συγκοινωνίας του Δήμου μας. Η mobile εφαρμογή παρέχει πληροφόρηση για τα δρομολόγια καθώς και τον εκτιμώμενο χρόνο διέλευσης των οχημάτων από τις στάσεις, σε πραγματικό χρόνο:

Μια βασική προεκλογική εξαγγελία της Δημοτικής Αρχής ήταν η δημιουργία Δημοτικής Συγκοινωνίας .

Η 1η γραμμή λειτούργησε τον Γενάρη του 2015 στην Άνω Αργυρούπολη και σημείωσε την απόλυτη επιτυχία αφού κάθε μήνα μεταφέρει 12.000 δημότες .

Η Δημοτική Συγκοινωνία είναι δωρεάν , λειτουργεί με ακρίβεια στις στάσεις της και έχει ως στόχο την εύκολη μετακίνηση των κατοίκων μας εντός της πόλης μας.

Η 2η γραμμή έχει ως στόχο να καλύψουν τις ανάγκες των περιοχών Σουρμένων, Άνω Ελληνικού, Αγ. Παρασκευής, Ελαιώνα και Αργυρούπολης.

Οι νέες γραμμές εξυπηρετούν χιλιάδες ακόμα συμπολίτες μας που τους δίνεται η δυνατότητα εύκολης πρόσβασης στους εμπορικούς δρόμους Λεωφ. Ιασωνίδου και Κύπρου.

Επίσης θα εξασφαλίσουν εύκολη πρόσβαση στο Κολυμβητήριο, Κοιμητήριο, Μετρό, Δημαρχείο, Πολεοδομία και Ταχυδρομείο για όλους αλλά και την μαθητική μας κοινότητα για την πρόσβασή της στα σχολεία.

ΧΑΡΤΗΣ ΓΡΑΜΜΩΝ 1,2,3

Πατήστε με το ποντίκι για να δείτε το χάρτη

Αναλυτικά τα δρομολόγια, οι ώρες και οι στάσεις της Δημοτικής Συγκοινωνίας:

Γραμμή 1 (ΜΕΤΡΟ – ΑΝΩ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ)

Γραμμή 2 (ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΕΛΑΙΩΝΑΣ – ΜΕΤΡΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ)

Γραμμή 3 (ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΣΟΥΡΜΕΝΑ)

Γραμμή 4 (ΕΙΔΙΚΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ)

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Ρόζας Ιμβριώτη & 34η Οδός, Ελληνικό
Τηλέφωνο: 213 2026    , 213 2026000, (Καθημερινά 9:00 – 15:30)
email: perivallon@elliniko-argyroupoli.gr
Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη: 15 415